Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dispozitive Orgonice - Protectie personala

Dispozitivele de protectie personala sunt cele care in primul rand transforma toata energia perturbata de catre factorii nocivi in energie benefica pentru sistemul energetic uman.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Dispozitive portabile

Aceste dispozitive au propritatile celor de tip atenuator de camp electromagnetic dar pot fi folosite si ca dispozitive de protectie personala foarte utile si pentru contracararea atacurilor energetice.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Dispozitive statice

Aceste dispozitive pot fi si purtate cu sine fie in geanta, boseta, rucsac, etc. dar pot si ramane intr-o locatie unde petreceti mai mult timp dintr-o zi.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Protectie spatii

Aici avem o combinatie de cristale care fiecare este responsabil cu o anumita parte de protectie, asigurand astfel o protectie ( la termeni generali) a spatiului unde sunt amplasate.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Energizarea solului

Aceasta categorie de dispozitive sunt special concepute si construite pentru a aduce un plus de valoare energetica pamantului pentru culturi agricole. Dezvoltarea plantelor este armonioasa, fara sa fie nevoie de adaugarea de ingrasaminte artificiale.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Vindecare

Aici este vorba de o categorie aparte, respectiv nu ne referim numai la protectie dar si la declansarea procesului de vindecare.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Structurare apa de baut si mancare

Aceste dispozitive sunt construite avand la baza o serie de informatii pentru care trebuie sa-i multumesc lui Masaru Emoto pentru munca sa in cercetarea apei si pentru informatiile dezvaluite omenirii.

citeste mai mult...

Dispozitive Orgonice - Geometrie sacra

In aceasta categorie vom prezenta formele geometrice ce rezoneaza in sensul armoniei si echilibrului recunoscute din vechi timpuri numite astfel sacre.

citeste mai mult...

 

Cristian Becski

Telefon: (+4)0745.111.371

E-Mail: dispozitive.orgonice@gmail.com