Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dispozitivul Orgonic - Istoric

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele. Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe. Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa. Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic. Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman. În anul 1930, Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon, si care patrundea intim atât atmosfera cât si toate fapturile vii de pe planeta. A construit dispozitive numite acumulatori orgonici care puteau fi folosite pentru a trata bolile precum cancerul. Parerile sale nu erau însa împartite de comunitatea stiintifica a momentului.

Întreaga viata a lui Reich a fost una neconvenaionala, dupa cum s-a descoperit. Reich nu a acceptat compromisul si pentru asta a platit cu viata. El a fost un om obisnuit, direct, simplu, deschis si natural, un adevarat om de stiinta. Toate descoperirile si intentiile lui au fost raportate în mod onest agentiilor guvernamentale responsabile, iar el se astepta sa coopereze direct si nemijlocit cu aceste agentii. Wilhelm Reich a murit într-o închisoare federala americana pentru o acuzatie care astazi ar stârni râsul oricarui om. Viata însa nu poate fi subiect de gluma.

În anii '90, un cuplu de clarvazatori - Don si Carol Croft, plecând de la dispozitivele lui W. Reich, au creat o serie de dispozitive mult superioare al caror  scop principal este de a transforma energia negativa în energie pozitiva si de a genera continuu energia vietii.

Adaugarea unui cristal natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare orgonica. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/) spune ca o combinare de metal si rasina formeaza un material numit "orgonit". Impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative), in orgon pur, pozitiv. Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza campul orgonic dezorganizat prezent atat in jurul celebrelor antene si turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cat si in imediata apropiere a centralelor nucleare si a locatiilor cunoscute in care se practica ritualuri satanice. O varianta ceva mai mica a acestor dispozitive numita "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu conditia ca sa se afle la cel mult 400 m de antena. In afara de reducerea campului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite si in alte scopuri.

A fost observata o crestere mai viguroasa a plantelor in vecinatatea unui astfel de dispozitiv. Exista si cateva fotografii Kirlian (care arata aura invizibila cu ochiul liber) a unui astfel de HHG in care se vede un imens clopot auric de culoare albastra ce inconjoara dispozitivul. Prezenta unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa sa devina mai prietenoasa si mai putin agitata. Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti. Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata. Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice). Senzatia inconfundabila a unei vieti pline ti-a fost furata de prezenta zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otravesc" mintea si sufletul, de cartile de istorie falsa scrise de falsi invatatori.

Cu multumirile mele indreptate catre inaintasii mei adaug si eu cate ceva la aceasta istorie a energiei orgonice, a dispozitivului orgonic.

In anul 2009 am inceput sa ma documentez in ceea ce priveste energia orgonica si dupa ceva timp au rezultat primele dispozitive orgonice construite de mine, care au avut efecte benefice la care nu ma asteptam.

Unul din ele a fost un dispozitiv facut pentru combaterea radiatiilor negative emise de catre un « turn «  de antene GSM aflat langa casa mamei mele.

Majoritatea dintre noi s-a confruntat cu efectele nedorite ale acestor antene. In zona despre care vorbesc toate persoanele din vecinatate sufereau de dureri de cap si alte efecte adverse si persoanele care cresteau porumbei aveau adevarate probleme prin faptul ca porumbei care intrau in campul de actiune al antenelor nu se mai puteau orienta si nu se mai puteau intoarce acasa. Pozitionarea unui dispozitiv orgonic la o distanta de 10 metri de baza antenei a facut ca dupa cateva zile sa dispara efectele adverse create de radiatiile antenelor.

Un alt dispozitiv a fost creat pentru energizarea si purificarea energetica a solului, pe un teren din apropierea Bucurestiului la cineva care cultiva legume si fructe pe terenul respectiv. Efectul a fost ca in anul respectiv persoana cu terenul a fost singura din zona respectiva care a avut o recolta bogata si sanatoasa fara a folosi ingrasaminte sau substante chimice.

De la acele momente am intensificat cercetarile si am ajuns la variantele constructive de astazi prin care am in continuare realizari deosebite.

 

Cristian Becski

Telefon: (+4)0745.111.371

E-Mail: dispozitive.orgonice@gmail.com