Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tipologie Dispozitive Orgonice - Geometrie Sacra

In aceasta categorie intra o mare parte din obiectele geometrice cu cea mai inalta rezonanta, care chiar daca sunt construite din hartie sa spunem, au un efect benefic in sensul echilibrarii si armonizarii energiei din campul de actiune al obiectelor geometrice. Astfel dispozitivele orgonice care au forme geometrice speciale sunt cu totul si cu totul speciale prin efectul si campul de actiune avut.

In continuare va voi prezenta dispozitivele orgonice din categoria GEOMETRIE SACRA construite de mine pana in prezent urmand ca productia lor sa se extinda si la celelalte forme.

PIRAMIDA

Piramida face parte din categoria dispozitivelor de tip convertor de camp eteric si respecta caracteristicile constructive ale Piramidei lui Keops. Este necesar ca pentru o eficienta maxima una din laturile bazei sa fie orientata catre unul din punctele cardinale Piramida orgonica este pe departe cea care atenueaza si transforma energia negativa intr-o masura foarte mare, intrand in contact cu celelalte dispozitive creand astfel un sistem energetic benefic. Se poate construi in variante de 5,7 ,9 si 15 cm inaltime, toate variantele avand in compozitie minim 5 cristale brute de Cuart de Stanca la care se adauga alte cristale in functie de cerinte.

ICOSAEDRUL

Icosaedrul este o forma geometrica ce rezoneaza cu elementul apa subtila. Din practica am ajuns la concluzia ca acest dispozitiv favorizeaza starile de interiorizare si de meditatie.

DODECAEDRUL

Dodecaedrul este forma geometrica ce rezoneaza cu elementul eter subtil.

MERKABA

Merkaba este un camp de energii care se rotesc in sensuri inverse care este generat de rotirea unor forme geometrice specifice care afecteaza simultan atat spiritul, cat si corpul cuiva. Este un vehicol care poate ajuta mintea, corpul si spiritul sa acceseze si sa faca experienta altor planuri ale realitatii sau altor potentialitatii ale vietii. De fapt, Merkaba este chiar mai mult de atat. Persoanele care au experimentat stari de meditatie, de interiorizare cu ajutorul Merkaba au afirmat ca, prin aceasta, ei au invatat mai multe despre ei insisi, s-au conectat cu sinele lor superior si s-au deplasat catre noi nivele de constientizare. Merkaba este o unealta prin care oamenii isi pot atinge propriul potential deplin prin activarea Merkabei interioare.

MERKAVA

MERKAVA este urmatoarea forma geometrica cu mult superioara formei MERKABA (din punct de vedere al rezonantei sale). Daca MERKABA a avut ca rol desprinderea Accensiunii Corpului Cristalin de Dimensiunea a 3-a , prin transformarea ei in MERKIVA, MERKAVA este etapa intermediara care favorizeaza Accensiunea Corpului Cristalin de la Dimensiunea a 3-a la Dimensiunea a 5-a, prin echilibrarea frecventelor specifice Dimensiunii a 4-a.

MERKANA

VA URMA

 

Cristian Becski

Telefon: (+4)0745.111.371

E-Mail: dispozitive.orgonice@gmail.com