Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tipologie Dispozitive Orgonice - Dispozitive portabile

Dispozitivele de protectie personala portabile sau mai bine spus pandantivele sau brelocurile sunt dispozitivele ce este bine sa fie purtate pe tot parcusul zilei. Acestea, prin efectul lor, acopera gaurile din aura energetica a persoanelor favorizand astfel o mai buna gestionare in interior a energiei produsa de fiecare in parte.

Ideea este ca fiecare stare negativa: stres, enervare, invidie, etc., face ca energia produsa sa fie pur si simplu eliminata prin dreptul plexului solar, in zona respectiva ramanand o "gaura" in aura energetic, pe acolo facandu-si loc energiile perturbate, cu incarcatura negativa. Aceste energii creeaza dezechilibre in circuitul energetic facand posibil ca circuitul energetic sa fie oprit. Blocajul respectiv poate fi privit ca o apa curgatoare care in momentul in care balteste mai mult timp intr-un loc incepe sa capete un miros neplacut. Astfel se intampla si in organism cu aceasta energie stagnata care in timp duce le afectiuni de sanatate.

Purtarea pandantivelor in zona plexului solar poate impiedica risipa aceasta de energie si poate aduce un surplus energetic. Este de preferat ca aceste dispositive sa nu fie purtate in timpul somnului, deoarece energizeaza peste masura si nu mai lasa organismul sa se bucure de somnul profund atat de benefic.

Caracteristici:

  • Forma: cilindru sau calota sferica
  • Dimensiuni: inaltime 0,7cm ; diametrul bazei 4,5cm
  • Matrice: rasina/cupru/alama /bronz; densitate medie
  • Cristale: 1 Cristal de Cuart plus diferite alte cristale in functie de cerinte si personalizare
  • Bobine: 1 cupru
  • Raza de actiune: 3 - 15m, eficienta energetica 350% (distanta testata cu mijloace radiestezice)

 

Cristian Becski

Telefon: (+4)0745.111.371

E-Mail: becski.cristian@gmail.com