Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Energia Orgonica - Ce este orgonul?

Exista numeroase metode pentru deblocarea si disiparea acestor energii stagnante situate in diverse locuri in corpul uman, in vederea restabilirii unui echilibru energetic in organism.

Aici ma voi referii doar la energia orgonica, care, din punctul de vedere al celui ce a numit-o asa, respectiv Wilhelm Reich, este energia emanata de Forta Divina Universala, de toate fiintele vii, avand in alte culturi si traditii diverse denumiri: eter, prana, chi, ki, reiki, etc.

Aceasta energie libera care se gaseste in orice punct din univers nu serveste doar necesitatilor noastre energetice. In multe situatii aceasta energie a fost captata si convertita in diverse forme prin diferite dispozitive ale inventatorilor preocupati de aceasta, putand astfel fi folosita nu numai pentru a misca axul unei turbine sau a crea energie electrica.

Este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva. Relativ necunoscuta, folosirea orgonului este o modalitate naturala si ieftina pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale raspandite cu atata usurinta de om. Orgonul neutralizeaza efectele microundelor, ale radiatiilor electromagnetice, ale campurilor magnetice dizarmonioase, ale radiatiilor nucleare emise de centralele atomice.

 

Cristian Becski

Telefon: (+4)0745.111.371

E-Mail: dispozitive.orgonice@gmail.com